NHH – Naturlig häst och hund

NHH – Naturlig häst och hund

Hejsan! Som många av er kanske redan är medvetna om så skriver jag ju för det mesta om fiske och fritid, men här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om någonting annat som ligger mig nära om hjärtat och det handlar ju nämligen om en viss hundkurs som jag gått på här i Dalarna där jag bor och arbetar.

Detta kommer därför att vara riktat till er läsare som skulle vilja gå på hundkurs i Mora, Älvdalen, Malung, Orsa, Sälen eller någon annanstans här i Dalarna för efter det att jag har skrivit här på bloggen om mina hundar och den träningen som jag gör med dem, så har det varit så pass många av er nu som ändå har hört av er hit till mig och efterfrågat att jag ska berätta lite mer om det hela, eller frågat om jag helt enkelt skulle kunna dela med mig av en rekommendation på vart man ska vända sig ifall man skulle vilja gå på en bra hundkurs. Det företaget som jag här idag därför skulle vilja ta och uppmärksamma er alla intresserade om nu heter inget annat än NHH – Naturlig häst och hund och det är alltså till just dem som jag själv har valt att vända mig med mina hundar. Personligen så är jag oerhört nöjd med den hjälp jag har fått genom att gå till just NHH – Naturlig häst och hund och hennes hundkurser, så det tror jag även att ni skulle bli. Som sagt så är ju det här nu alltså riktat till er i Dalarna, i områden så som exempelvis Mora, Älvdalen, Malung, Orsa och Sälen med mera, men jag hoppas ändå att eftersom att så pass många av mina läsare befinner sig här omkring, att ni kommer att kunna finna det som ni söker!


Kommentarer är stängda.