Matlåda eller restaurang i Huddinge

Matlåda eller restaurang i Huddinge

Hej hopp bloggen! Jag står inför ett vägval här och vet inte riktigt vilken väg jag ska välja, det handlar om matlåda eller restaurang till lunch. Som ni kanske märker så är det inte jättemycket att göra på jobbet i dagsläget, då får man arbeta med problemlösning på annat sätt. Jag har en länge tänkt att vi en dag i veckan borde köpa catering till lunch, lyxa till det lite med god mat från en restaurang. Med catering behöver vi inte åka någonstans och det kan inte vara så farligt dyrt med mat för 12 personer tänker jag, men nu är det dagens lunch som det här ska handla om. Jag har en matlåda med mig idag och det är verkligen ingen gourmeträtt utan det är makaroner och köttbullar. Ni förstår väl varför jag är sugen på att åka till en restaurang i Huddinge och käka istället, det är inte speciellt charmigt med makaroner och köttbullar. Det finns dagar då det kan vara riktigt gott med så enkel mat och igår var en av de dagarna men nu är det en ny dag och jag är inte alls sugen på det längre. Jag är sugen på något italienskt eller något fräscht som typ en sallad, gärna på en restaurang som har uteservering. Det hade varit riktigt skönt att avnjuta en trevlig lunch ute i Huddinge, men samtidigt så måste man se till pengarna och då kan det vara bra att käka sin tråkiga matlåda istället. Oavsett vad jag gör för val så kommer jag behöva laga mat ikväll ändå och då ska det banne mig inte bli några makaroner eller köttbullar, ikväll blir det tacos. Så frågan är om jag ska lyxa till hela dagen och åka in till Huddinge eller om jag ska spara lite på det och bara köra tacos ikväll. Det hade varit perfekt med catering för en person så hade jag kunnat sitta här och äta.  


Kommentarer är stängda.