Flytt som står på schemat

Flytt som står på schemat

Tjenare bloggen! Den här veckan blir det inget inlägg om fiske och det är för att jag är i sluttampen av en flytt så det är fullt upp med att kontakta flyttstäd och komma till ro i min nya lägenhet. Jag ska bo kvar i Sundsvall så det är fortfarande nära till vattnet så mina inlägg om fiske och annat spännande kommer att fortsätta dyka upp. Men just nu ligger mitt fokus på annat som ni kanske förstår. Det blir alltid samma visa när mans ska flytta, vid en första tanke så är det smidigt och enkelt men sen när man väl befinner sig mitt i processen så är det full kalabalik. Den här gången så har jag åtminstone varit lite klok och bestämt mig för att få hjälp med flyttstäd. Vid förra flytten så höll jag på i två dagar med att städa ur lägenheten, då tänkte jag inte ens på att flyttstäd fanns att få hjälp med. Sen är det klart att det kostar några kronor men i slutändan är det definitivt värt det. Dock så är det massa annat som ska göras också, alla saker ska packas ner i lådor och möbler ska monteras ner för att kunna komma ut genom dörren. Sen ska allt packas upp och monteras igen, man håller på att bli helt tokig ibland. I praktiken gör man samma saker fast på två olika platser vilket känns helt onödigt, men å andra sidan så måste det göras. Om inte jag gör det så kommer inte någon göra det och då blir det en väldigt tom lägenhet ska ni vet, så det är bara till att bita i det sura äpplet och köra på. Förmodligen så blir jag klar med allting och har kommit till ro innan helgen så kanske jag kan ge mig ut på en fisketur då.  


Kommentarer är stängda.