De grävde en fin damm i min trädgård

De grävde en fin damm i min trädgård

God dag på er, ännu en fredag och snart är det helg, vi måste bara klara av denna dagen först! Ni vet att jag älskar naturen och bland annat att fiska och även ta hand om trädgården och jag har fixat någonting som kommer bidra mycket till min trädgård och det fick jag hjälp av Nellis Gräv som erbjuder hjälp med grävarbeten i Östersund.

Jag är den personen som alltid är ute i naturen och jag älskar verkligen att testa nya grejer i min trädgård och nu tänkte jag att jag ville bygga en damm så att jag kan ha små fiskar där i och även ha den som prydnad då det gör mycket till trädgården. Jag tänkte först att det är väldigt lätt att gräva ett hål själv i marken men jag insåg snabbt att det var mycket mer än så att göra så därför sökte jag efter företag som erbjuder just grävarbeten i Östersund. Jag hittade då Nellis Gräv och de hjälpte mig så gärna. De hjälpte mig inte med en gång eftersom det var vinter och jag ville vänta med att göra dammen till våren. De hade kunnat hjälpa mig i vintras men som sagt ville jag vänta lite. I alla fall kom och började gräva detta hål i marken så gjorde det en grop som var lagom djup och även lagom stor så jag blev väldigt nöjd. De gjorde något speciellt också så att man ska kunna ha fiskar i dammen så att de skulle trivas och så att de inte skulle dö, vilket jag aldrig hade tänkt på om jag skulle ha gjort dammen själv. Nellis Gräv som utför grävarbeten i Östersund med omnejd är ett företag jag vill rekommendera om ni bor i närheten. Man kan räkna med ett professionellt arbete och ett riktigt fint resultat. Ha det gött.  


Kommentarer är stängda.